Elikkäs tänään ajattelin hieman tehdä listaa niistä vaatteista/asusteista, joita minun täytyy välttämättä saada ensi syksyksi. Käytän pikkuapurina eilen saamaani elokuun Teen Vogue-lehteä. Joitain olen ehtinyt jo hommatakkin!

802630.jpg

 

1. ERIKOISUUTTA!

Tässä kuvassa Kostas Murkudis Jumper

802629.jpg

Tässä minun oma! Aivan ihastuttava (onko tämäkin sitten tunika vai..) löytö H&m:ltä! En muista hintaa, mutta ei tästäkään kovin pitkä aika ole, kun tämän löysin. Pidän persoonallisista vaatteista ja mielestäni tämä on sellainen. Näitä en ole aikanakaan vielä nähnyt kadulla tulevan vastaan! Kuva on hiukan epätarkka, mutta asussa on myös taskut!

804858.jpg

 

2. NILKKURIT!

Oi! Löytäisimpä täydelliset nilkkurit! Pikkuhiljaa syyskenkiä alkaa tulemaan kauppoihin. Saa nähdä ostanko korolliset vai korottomat...Tässä kuvassa kuitenkin Reportfootwearin korolliset harmaat nilkkurit.

802634.jpg

 

3. KUKONASKEL!

Aivan ihastuttava jotenkin tämä kukonaskel-kuvioinen liivi! Haluaisin tuollaisen ilman tekokarvaa!

802636.jpg

Onneksi ostin tämän takin viime talvena! (H&m)

805115.jpg

 

4. RUUTUJA!

Hmm...Ruudullisia vaatteita ei taida minulla vielä olla yhtäkään. Nyt on kaupoissa kaikenlaista ja kaikenväristä ruutua. Pidän kyllä ruuduista, mutta en ole vielä miettinyt, minkä värisenä ja missä muodossa niitä haluaisin. Näin kyllä eilen H&m:llä kivat skottiruututennarit poikien osastolla! Eivätkä olleet edes kalliit! Tässä kuvassa kuitenkin söpö mustavalkoruudullinen minimekko.

802638.jpg

Ja tässä kuvassa ruutua on jokapaikassa! Lakissa, takissa, paidassa ja hameessa! Ruutuja voi siis yhdistellä mielinmäärin ja käyttää runsaasti!

802644.jpg

 

5. PIPOJA /MYSSYJÄ!

Rakastan erilaisia talven päähineitä! Rakastan sitä kuinka ne lämmittävät talvipakkasella ja sitä kuinka niihin saa aamuisen sotkutukan piiloon :) Tässä kuvassa Steven Alan hat 95$.

802640.jpg

Tässä omani, joka on äitini vanha!

804864.jpg

 

6. VÄRIKKÄÄT LAUKUT!

Todella ihastuttavan värinen laukku tällä mallilla.Tuollainen laukku käsivarrella kelpaisi kuljeskella syyskatuja pitkin...

802641.jpg

 

7. SINAPPIIN KALLISTUVA KELTAINEN/RUSKEA!

Nam nämä pöksyt ovat juuri ihastuttavan kaamean väriset minun makuuni! Mistähän tämänväriset löytäisin? Pidän myös housujen mallista, hauskasti löysät ylhäältä ja pillit alhaalta!

802643.jpg

 

8. OVERSIZE NEULETAKKI!

Oversize neuletakit ovat todella rentoja ja mukavantuntuisia päällä.

802645.jpg

Oman ylisuuren neuletakkini löysin Seppälästä 70% alennuksella. Hintaa jäi vaan jotain 6e! Niin ja ostin tämän muuten miestenosastolta.

805116.jpg

 

9. HENKSELIT!

Henkselit ovat oikeastaan aika hauskat!

802647.jpg

Itsekkin olen ajatellut hommata henkselit. Tänään löysin ihan tavalliset mustat henkselit kirpputorilta hintaan 1e! Kuvassa henkselit yhdistettyinä korkeavyötäröisiin shortseihin, jotka esittelin jo aimmin Itsmine-osiossa.

804867.jpg